Zo plaats je eenvoudig Leadgenerator op jouw website

Ondernemers die een advies willen over mkb-financiering bereik je gemakkelijk met Leadgenerator op jouw website. Bezoekers van jouw website geven op een paar vragen antwoord. In een handomdraai hebben zij inzicht in welke financiers passen bij de gevraagde financiering. Als een ondernemer zijn gegevens achterlaat ontvang je een e-mail. Er zijn twee mogelijkheden om Leadgenerator op je site te plaatsen:

  1. Embedded op eigen website
  2. Knop of hyperlink op eigen website

 

Embedded

Leadgenerator wordt hier één geheel met jouw website. De tool neem je hier eenvoudig in op en lijkt er zo een onderdeel van. Een bezoeker blijft hierdoor op jouw site. Je hebt de mogelijkheid de kleurstelling van onderdelen van Leadgenerator aan te passen aan de kleuren van de huisstijl van jouw bedrijf. Het voordeel van embedden is dat je op dezelfde pagina ook andere relevante informatie kan plaatsen. Voorbeeld van een embedded Leadgenerator:

 

Knop of link

Met een link of een knop op jouw site link je naar een URL waar de tool staat. Hieronder een voorbeeld van een knop. Als je op deze knop klikt start Leadgenerator.

Meer informatie?

  • Lees hier meer over de werking en de voordelen
  • Bekijk onze handleiding. Deze geeft je informatie over het opnemen van Leadgenerator op je website