De mensen achter Capsearch

Arjan Buis

Medeoprichter

Arjan (1972) is bij Capsearch verantwoordelijk voor finance, legal en productontwikkeling. Verder is hij het eerste aanspreekpunt voor de financiers . Voordat hij uiteindelijk zelf ging ondernemen, bekleedde Arjan diverse senior managementfuncties in de financiële wereld.

ABN AMRO
Als directeur Commercial Clients Midden-Nederland leidde Arjan de integratie van verschillende bankvestigingen en de mutatie van duizenden klanten. Onderdeel van deze mega-operatie was de inrichting van een nieuw managementteam. Daarvoor was hij als districtsdirecteur Ede-Tiel verantwoordelijk voor een portefeuille van ruim 1.200 (zakelijke) klanten. Als business manager werkte Arjan nauw samen met de RvB van Fortis Bank. Focus: vraagstukken rond de integratie met ABN AMRO. Vervolgens was hij betrokken bij het opzetten van een Central Risk Management-afdeling voor de nieuw ontstane bank.

Als senior accountmanager Bijzonder Beheer was hij belast met de zorg voor klanten met continuïteitsproblemen. Hij bood hen ondersteuning en strategisch advies op het gebied van herfinanciering en het afstoten van bedrijfsonderdelen.

Arjan haalde een mastertitel in Bedrijfswetenschappen (bedrijfseconomie en bedrijfskunde) aan de Katholieke Universiteit Nijmegen.

 

 
Arjan Buis

Max Henny

Medeoprichter
Max Henny

Binnen Capsearch heeft Max (1985) sales en productontwikkeling in zijn portefeuille, maar zijn primaire taak is het contact met intermediairs. Vóór de oprichting van Capsearch ontwikkelde hij zich op verschillende plekken in de financiële sector tot financieringsexpert.

ABN AMRO
Max startte zijn loopbaan als trainee bij ABN AMRO, waar hij vervolgens vier jaar werkte als relatiemanager voor het midden- en kleinbedrijf. In deze functie was hij verantwoordelijk voor een portfolio van mkb-klanten met een omzet van één tot dertig miljoen.

Bij de Private Banking-dochter van ABN AMRO werkte Max ca. drieënhalf jaar als Assistant Investment Advisor.

New Venture
Sinds 2014 is Max als Coach Small Businesses verbonden aan New Venture; een gezamenlijk initiatief van het Ministerie van Economische Zaken en adviesbureau McKinsey & Company. Deze organisatie wil Nederland innovatiever maken.

Nadat hij een studie Technische Bedrijfskunde succesvol had afgerond, heeft Max een mastertitel in Business Studies behaald aan de Universiteit van Amsterdam.