Werken bij Capsearch

Als het mkb de motor van de Nederlandse economie is, dan zijn mkb-financieringen de startmotor. Capsearch moderniseert deze complexe, onoverzichtelijke en vaak nog ouderwets opererende financieringsmarkt. Onder andere door middel van innovatieve technologie zorgen we voor gemak, snelheid en duidelijkheid. Help jij ons daarbij?

De rol van banken verandert snel door nieuwe toetreders en ontwikkelingen zoals blockchain en andere innovaties. Capsearch innoveert op het gebied van mkb- en vastgoedfinancieringen. Wij geloven in standaardisatie en transparantie, waardoor ondernemers sneller en beter gefinancierd worden. Ga jij de uitdaging aan om bij en met ons voorop te lopen in deze markt?

Zo ja, dan stap je aan boord van een jonge, snelgroeiende FinTech. In een fris en betrokken team van professionals krijg je snel en veel verantwoordelijkheid. Plus de vrijheid om jouw persoonlijke bijdrage te leveren aan interessante opdrachten en complexe vraagstukken. Doen en denken op jouw niveau dus. Interesse? Mail Arjan Buis waarom precies (arjan@capsearch.com) en stuur je cv als bijlage. Heb je vragen vooraf? Snappen we. Eerst even bellen kan natuurlijk altijd: 06-51502893.

Bekijk de vacatures
Werken bij Capsearch

Financieringsadviseur mkb

Capsearch groeit, daarom zijn we op zoek zijn naar een ondernemende financieringsadviseur. Vind je het leuk om intermediairs te begeleiden bij uiteenlopende financieringsvraagstukken? Wil je aan de slag in een team met veel vrijheid en verantwoordelijkheid? Wil je werken bij een fintech-onderneming? Dan is deze baan voor jou. Je gaat werken bij een servicepartner voor het intermediair. 

Wat ga je doen?

- Als financieringsadviseur ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Dat zijn intermediairs. Je adviseert en begeleidt deze adviseurs bij het vinden van een passende financiering voor ondernemers. Je bent de spil tussen financiers en intermediairs.
- Je analyseert de financieringsbehoefte en onderzoekt welke financiers het beste passen bij een specifieke situatie. Je schrijft Quickscan-rapporten voor het intermediair. Dit rapport bevat jouw eerste beoordeling van de financiële haalbaarheid van een financiering.
- Je werkt financieringsaanvragen uit en stemt af met de intermediair. Met door ons zelf ontwikkelde adviessoftware kun je gemakkelijk een aanvraag samenstellen. Alle informatie staat in een aanvraag die een financier nodig heeft. De aanvraag stuur je naar financiers. Je begeleidt deze aanvraag tot aan het uitboeken van een financiering.
- Je bent medeverantwoordelijk voor het opvolgen van salesmogelijkheden bij financieringsadviseurs, accountants en hypotheekadviseurs. Je werkt met een CRM-systeem voor contactbeheer en salesmanagement om deze activiteiten te ondersteunen. 

Wat heb je in huis? 

- We zoeken een collega die al vele mkb-financieringsaanvragen heeft begeleid. Het is mooi als je kennis hebt van werkkapitaal-, overname- en (commercieel) vastgoedfinancieringen
- Je doorgrondt makkelijk jaarcijfers van eenmanszaken en van complexe juridische structuren
- Je maakt gemakkelijk persoonlijk contact en bent communicatief sterk. Je vindt het leuk om een hoog serviceniveau te leveren aan klanten
- Je bent goed in het overbrengen van jouw inhoudelijke expertise op het gebied van bedrijfsfinanciering. Je werkt gestructureerd, planmatig en met heldere tijdslijnen
- Je beschikt verder over de volgende vaardigheden: analytisch vermogen, onafhankelijk en onderbouwd oordelen, resultaatgerichtheid, klantgerichtheid en zelfstandig werken
- Het is een pré als je goed op de hoogte bent van de financieringsmogelijkheden bij verschillende mkb-financiers

Wat mag je van ons verwachten? 

- Je werkt met professionele, gedreven en leuke collega’s in een dynamische markt
- Je wordt onderdeel van ons professionele en gedreven team met diverse achtergronden
- Je werkt in een omgeving waarin we openstaan voor nieuwe ideeën, kennis delen en het inspireren van elkaar
- Inzet van slimme softwaretoepassingen zodat jouw focus gericht kan zijn op het analyseren en adviseren
- Ons kantoor zit in Amsterdam, hybride werken is vanzelfsprekend
- We bieden een goed salaris, reiskostenvergoeding en gezellige bedrijfsuitjes en lunches

Over Capsearch

We zijn een servicepartner voor mkb-adviseurs. We maken het aanvragen van een financiering bij verschillende financiers zo efficiënt en gemakkelijk mogelijk. Ons platform voor mkb-financieringen is de brug tussen vraag en aanbod. Continu analyseren we het financieringsproces en kijken waar technologie kan helpen om dit proces te verbeteren of te versnellen. Door het toepassen van technologische oplossingen kunnen we bijvoorbeeld invoertaken van gegevens en de uitwisseling van informatie sterk versnellen. Onze kracht zit in de combinatie van kennis van de financieringsmarkt en het slim digitaliseren van processen.

Contact

Beschik je over heel veel of enkele jaren ervaring en ben je geïnteresseerd? In beide situatie vragen we je contact met ons op te nemen. Bel direct met Arjan Buis van Capsearch: 06 - 515 028 93. Hij vertelt je graag meer over wat we voor je kunnen betekenen.