Terug naar alle geldverstrekkers
BEEQUIP

Over Beequip

Type financier: leasemaatschappij voor zwaar materieel
Hoogte financiering: vanaf € 15.000 zonder maximum

Is een strategisch partner van NIBC en eind 2015 opgericht. Er ontbrak namelijk een echte ‘asset backed’ leasemaatschappij voor zwaar materieel in Nederland. Veelal stond bij financiers voorop of de klant financieel solide was. Bij Beequip is dat juist omgedraaid door vanuit de kennis van het materieel en de business van de klant naar de leaseaanvraag te kijken. Gevestigd in Rotterdam met ruim zestig medewerkers. In een paar jaar tijd al zo’n 600 mln. aan leasecontracten afgesloten voor meer dan 1.500 mkb-ondernemers. Leasing is goed voor een kwart van de alternatieve financieringsvormen. Verwachting is dat over drie jaar ongeveer 35% van de kleine kredieten buiten de banken om wordt geregeld.

Wat financiert Beequip?

• Sale & lease back (kapitaal vrijmaken)
• Financial lease
• Operational lease

Financieren is mogelijk vanaf een investering van €15.000,- zonder maximum. Voor sale & lease back geldt een minimum van €100.000,-. Gevestigde ondernemers maar ook starters zijn welkom voor het leasen van zowel gebruikt als nieuw materieel. Financiert kranen, grondverzetmaterieel, bouwmachines, heftrucks, havenmaterieel, logistiek, (pers-)containers, agrarisch materieel, recyclingmachines, steigermaterieel, damwanden, rijplaten, pontons, verpakkingsmachines en sorteerlijnen voor groente en fruit en sorteermachines voor pallets en metaalbewerkingsmachines.

Unieke voordelen

• Toegankelijkheid, korte reactietijden en heldere afspraken.
• IJzer boven cijfers: Het zware materieel en waar de mkb-ondernemer het voor gaat gebruiken vindt Beequip belangrijker dan de jaarcijfers van het bedrijf. Daarom is een expert op het gebied van materieel in plaats van een cijferexpert contactpersoon.

Goed om te weten

Download de white paper en lees meer over hoe het MKB kan groeien door ‘’kapitaal vrij te maken’’.

Voor meer informatie zie website Beequip. Of kijk hier een webinar over Beequip terug.