Waarom Capsearch?

Ontwikkeld voor adviseurs omdat financieren veel slimmer kan

Het financieringslandschap verandert: nieuwe aanbieders bestormen de markt, en financieringen voor het mkb lopen niet meer per se via de bank. Kansrijk, zou je zeggen. Zeker! Alleen: het proces van een aanvraag voor een mkb-financiering is ergens in de jaren tachtig blijven hangen. Je wacht nog steeds weken op een vrij simpele beslissing: ja of nee. Als mkb-adviseur biedt je klanten een extra service wanneer je verschillende financiers in één keer bereikt. Met één aanvraag die snel wordt beoordeeld. Via één partner. Ideaal, zo’n loket. Precies, en daarom is er Capsearch.

Financieren van mkb kan slimmer

Bij traditionele financiers staat het adviesmodel onder druk: minder relatiemanagers, meer zelf doen. Resultaat: het intermediair wordt nóg belangrijker in het financieringsproces. Door al die nieuwe geldbronnen en -verstrekkers verlies je als adviseur snel het overzicht. Welke nieuwe initiatieven zijn er? Welke financier wil wat precies weten? Je kunt het elke keer apart uitzoeken, maar dat kost tijd. En dus geld. Kortom: werk genoeg, maar het kan slimmer. Veel slimmer.

Zo moeilijk is het niet

De financieel specialisten achter Capsearch ontwikkelden vanuit hun marktervaring een platform dat voor mkb-financieringen vraag en aanbod bij elkaar brengt. Het werkt simpel, snel en effectief. Met adviessoftware stel je één aanvraag op, die je in één keer naar verschillende financiers stuurt – van banken tot crowdfunds en van lease- tot factoringmaatschappijen. Zo profiteert iedereen: aanbieders krijgen de juiste informatie voor de beoordeling en je klanten maken sneller kans op een betere match. Bovendien heb jij als adviseur meer tijd voor advies en heb je overzicht in een complexe markt.

Advisory services

Mis je de kennis, ervaring of tijd om ook advies te geven over bedrijfs- en vastgoedfinanciering? Onze specialisten van advisory services ontzorgen je bij het vinden van een passende mkb-financiering.

Meer informatie? Kijk dan ook even bij onze blogs.