Terug naar alle geldverstrekkers
Geldvoorelkaar

Over Geldvoorelkaar

Type financier: crowdfundingplatform
Hoogte financiering: van € 25.000,- tot en met € 2.500.000,-

In 2011 als eerste crowdfundingplatform in Nederland gestart. Een positieve bijdrage leveren aan de financierbaarheid van (mkb) Nederland is de missie. Beschikt over een AFM-vergunning en -ontheffing en draagt het keurmerk Erkend MKB Financier. Vanuit het kantoor in Veenendaal is een team landelijk actief om mkb-ondernemers, vastgoedbeleggers en investeerders samen te brengen.

Wat financiert Geldvoorelkaar?

Biedt mkb-ondernemers en vastgoedbeleggers een passende financiering. Financieringen voor zakelijke geldnemers en particuliere vastgoedbeleggers.

Annuïtaire lening

Heeft een maandelijkse annuïteit. De leenvorm is geschikt voor financieringen vanaf € 25.000,- met een looptijd tussen de 6 en 120 maanden. Rentepercentage wordt in overleg met klant bepaald. Geschikt voor financiering van werkkapitaal, voorraden, onroerend goed, duurzame investeringen en startkapitaal.

Aflossingsvrije lening

Aan het einde van de looptijd in één keer afgelost. Tussentijds wordt alleen rente betaald, per jaar of per kwartaal. De lening is geschikt voor financieringen vanaf € 25.000,- met een looptijd van 3 tot 60 maanden. Kan gebruikt worden voor overbruggingsfinanciering, financiering van voorraden, werkkapitaal en onroerend goed.

(Duurzame) Vastgoedlening

Voor financiering van zakelijk onroerend goed en beleggingspanden. Een maatwerkproduct, waarbij een combinatie kan worden gemaakt van annuïtaire en aflossingsvrije delen. Financiering is mogelijk tot 85% loan-to-value; deelaflossingen van 20% zijn eens per jaar boetevrij toegestaan. Voor leningen vanaf € 50.000,-, met een looptijd van 6 tot 120 maanden. Voor energiezuinige vastgoedprojecten een lager starttarief.

Groeilening

Aflossing van de lening wordt uitgesteld tot een periode van 3 tot 18 maanden van de totale looptijd. Dit geeft ruimte voor groei. Voor financieringen vanaf € 50.000,-, met een looptijd van 6 tot 78 maanden. Financiering van overname of start onderneming, groei, innovatie en duurzame investeringen.

Flexlening

Een combinatie van een annuïtaire lening, aflossingsvrije lening en groeilening. Maatwerk financiering voor leningen vanaf € 25.000,- met een looptijd van 6 tot 120 maanden. Geschikt voor voorfinanciering van voorraden, overbruggingsfinanciering, financiering van werkkapitaal en projectontwikkeling.

Unieke voordelen

• Transparant en lage kosten
• Grote investeerdersbase, investeerders worden ambassadeurs
• No cure, No pay
• 98% van de gepubliceerde projecten succesvol gefund
• Marktleider Crowdfunding en marktleider leningen (Awards 2019)
• Erkend MKB Financier, aangesloten bij Stichting MKB Financiering
• Vergunning en ontheffing AFM

Voor meer informatie zie website Geldvoorelkaar. Of kijk hier een webinar over Geldvoorelkaar terug.