Terug naar alle partners
Novak

Samenwerking met Novak

De adviesmarkt voor mkb-financieringen is groot en biedt de mkb-accountant dus enorme kansen. Om een goede adviesrol in deze markt te kunnen spelen bieden de specialisten van Capsearch accountants aangesloten bij Novak ondersteuning bij inhoudelijke vragen over het slim opstellen van een aanvraag. Bijvoorbeeld over de mate financierbaarheid, ideale financieringsstructuur of passende geldverstrekkers. Capsearch is een platform voor mkb- en vastgoedfinanciering. Accountants kunnen hier eenvoudig een kredietaanvraag uitzetten bij verschillende financiers. Accountants aangesloten bij Novak ontvangen een korting op licenties bij Capsearch.

• Direct toegang tot meer dan 50 geldverstrekkers met voordelige voorwaarden
• Precies weten per financier wat deze nodig heeft aan informatie en documentatie
• Kredietscore en rapport geven adviseur en klant een indicatie over de haalbaarheid van een financiering
• Leadgeneratie voor kredietaanvragen met tool voor op jouw website

Sparren met mkb adviseurs doen wij dagelijks. Heb je een kredietaanvraag? Wil je direct met onze specialisten bespreken hoe deze voor te leggen aan financiers? Neem ook dan contact met ons op, wij helpen je graag en bespreken de mogelijkheden.

Over Novak

Novak biedt mkb-accountans (AA/RA) ondersteuning zowel op het gebied van vaktechniek als bij ondernemersvragen. Via onze servicedesk Novak DIRECT helpen onze specialisten u graag verder. Leden van Novak profiteren ook van op de praktijk afgestemde producten en diensten. Denk aan collectieve prijsafspraken op bijvoorbeeld verzekeringen en telefonie, maar ook kortingen op cursussen. Vereniging Novaa (voorheen vereniging Novak) behartigt de belangen van de individuele mkb-accountant.