Software update september 2022

In de software zijn er nieuwe functionaliteiten en aanpassingen. Heb je hier een vraag over? Stel deze via de chat.

Onderwerpen:
1. Documenten meesturen in berichtenservice
2. Aanvraag Commercieel vastgoed
3. Commercieel vastgoed: keuze in soort aanvraag
4. Aankomende update

1. Documenten meesturen in berichtenservice

Met de berichtenservice stuur je eenvoudig documenten naar een financier. Handig als een financier je om specifieke documenten vraagt. Ook een offerte of een termsheet kan een financier met je via berichtenservice te delen. Op deze manier kan je snel informatie met elkaar delen.

2. Aanvraag Commercieel vastgoed

Als je een aanvraag vastgoed start zie je nu twee opties: Bedrijfsfinanciering en Commercieel vastgoed. In de oude situatie maakte je bij commercieel vastgoed eerst een keuze uit drie mogelijkheden: Residentieel vastgoed, Commercieel zakelijk vastgoed en Projectontwikkeling. Deze keuzemogelijkheden zie je nu later.

3. Commercieel Vastgoed: keuze in soort aanvraag

Als je start met een aanvraag voor Commercieel vastgoed vragen we je andere informatie dan bij  Bedrijfsfinanciering. We vragen alleen de specifieke gegevens voor Commercieel vastgoed (verkort proces). Als je er zelf voor kiest om uitgebreide informatie te geven dan kan dat via de “6 informatieblokken”. Je hebt dan de mogelijkheid om dezelfde informatie te geven als bij Bedrijfsfinanciering. Je kunt switchen tussen ‘verkort proces’ en ‘6 informatieblokken’ en weer terug.

4. Aankomende update

In de aankomende versie van de software komt er een klantportaal. Het is dan mogelijk om eenvoudig documenten uit te wisselen tussen klant en adviseur. Dit helpt je om snel de benodigde documentatie uit te vragen bij je klanten en zorgt voor overzicht.