Software update november 2022

In de software zijn er nieuwe functionaliteiten en aanpassingen. Heb je hier een vraag over? Stel deze via de chat.

Onderwerpen:
1. Eenvoudig documenten opvragen bij klant
2. Klantportaal met overzicht documenten
3. Offerte financier in Berichtenservice
4. Aankomende update

1. Eenvoudig documenten opvragen bij klant

Op de Klantgroep-pagina sla je alle documenten op van een klant. Je vraagt via deze pagina eenvoudig documenten bij je klant op. Dat doe je via de knop ‘Nieuw’ en de keuze ‘Documenten opvragen klant’. Daarna heb je een aantal keuzemogelijkheden voor het type document zoals kvk-uittreksels, jaarcijfers, kopie paspoorten, etc. Wil je zelf een document uploaden? Dat doe je via de knop ‘Nieuw’ en ‘Documenten zelf uploaden’. Je verzamelt op deze manier eenvoudig documenten en slaat ze op één plek op. Dus niet meer zoeken in ontvangen mails. Delen van documenten doe je nu op een veilige en snelle manier.

2. Klantportaal met overzicht document

Een klant heeft nu een eigen klantportaal. Jij geeft een klant toegang. Als je een document opvraagt dan ontvangt een klant een e-mail met de link naar dit portaal. Je kunt een klant ook als Gebruiker toevoegen tot een aanvraag. Dan heeft een klant ook toegang tot het Klantportaal. Jouw klant kan op een veilige manier inloggen en de documenten delen. Hij ziet in één overzicht welke documenten nodig zijn. Een klant kan ook op eigen initiatief een document uploaden en zo met jou delen.

3. Offerte financier in Berichtenservice

Het is nu mogelijk dat een financier een offerte of termsheet naar je stuurt via Berichtenservice. Je krijgt een notificatie via e-mail als je een offerte ontvangt. In de overzichtspagina van de aanvraag staat bij elke financier een veld ‘Status’. Als er een offerte is ontvangen dan zie je hier staan ‘Offerte’.

4. Aankomende update

We werken momenteel aan een functionaliteit om MT940-bestanden van financiers op te nemen in de software. In een MT940-bestand van een zakelijke rekening staan alle transactiegegevens. Je krijgt toegang en inzicht tot de betaalhistorie van een bedrijf. Het helpt je in het analyseren van een aanvraag.