Werken bij Capsearch

Als het mkb de motor van de Nederlandse economie is, dan zijn mkb-financieringen de startmotor. Capsearch moderniseert deze complexe, onoverzichtelijke en vaak nog ouderwets opererende financieringsmarkt. Onder andere door middel van innovatieve technologie zorgen we voor gemak, snelheid en duidelijkheid. Help jij ons daarbij?

De rol van banken verandert snel door nieuwe toetreders en ontwikkelingen zoals blockchain en andere innovaties. Capsearch innoveert op het gebied van mkb- en vastgoedfinancieringen. Wij geloven in standaardisatie en transparantie, waardoor ondernemers sneller en beter gefinancierd worden. Ga jij de uitdaging aan om bij en met ons voorop te lopen in deze markt?

Zo ja, dan stap je aan boord van een jonge, snelgroeiende FinTech. In een fris en betrokken team van professionals krijg je snel en veel verantwoordelijkheid. Plus de vrijheid om jouw persoonlijke bijdrage te leveren aan interessante opdrachten en complexe vraagstukken. Doen en denken op jouw niveau dus. Interesse? Mail Arjan Buis waarom precies (arjan@capsearch.com) en stuur je cv als bijlage. Heb je vragen vooraf? Snappen we. Eerst even bellen kan natuurlijk altijd: 06-51502893.

Bekijk de vacatures
Werken bij Capsearch

Support medewerker

Capsearch groeit, daarom zijn we op zoek zijn naar een ondernemende ondersteuner vastgoed- en bedrijfsfinanciering. Vind je het leuk om onze financieringsspecialisten te helpen bij financieringsvraagstukken van ondernemers? Wil je werken in een team waar je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt? Heb je interesse in een rol als ondersteuner en beschik je over een goed inlevingsvermogen en kan je snel schakelen? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wat ga je doen?
-Je bent een belangrijk aanspreekpunt voor onze eigen financieringsspecialisten, het intermediair en financiers. Als ondersteuner geef je als eerste opvolging aan ontvangen aanvragen voor financieringen. Deze aanvragen ontvangen wij via het intermediair zoals hypotheekadviseurs en accountants. Je onderzoekt welke specialist beschikbaar is om de aanvraag op te pakken, waarna deze specialist het eerste aanspreekpunt voor het intermediair wordt
-Je houdt overzicht over de status van alle aanvragen die door onze specialisten worden begeleid en hebt regelmatig contact met deze specialisten en financiers om tijdslijnen te bewaken
-Je bent medeverantwoordelijk voor het opvolgen van verkoopmogelijkheden bij financieringsadviseurs, accountants en hypotheekadviseurs. Hiervoor maak je gebruik van een CRM-systeem voor contactbeheer en salesmanagement.
-Je geeft opvolging aan vragen die via de chat, telefoon of e-mail worden gesteld
-Je denkt actief mee over het professionaliseren en verbeteren van administratieve processen

Wat breng jij mee?
- We zoeken een collega die ervaring heeft als assistent in de financiële dienstverlening
- Je bent ondernemend, empathisch en een echte teamplayer. Je ziet kansen en benut deze, terwijl je ook je collega's ontzorgt.
- Je maakt gemakkelijk persoonlijk contact en bent communicatief sterk. Je vindt het leuk om een hoog serviceniveau te leveren. Daarnaast ben je flexibel en bereid om net dat stapje extra te zetten
- Je beschikt over de volgende vaardigheden: commercieel inzicht, klantgerichtheid, resultaatgerichtheid en samenwerkingsgerichtheid
- HBO werk- en denkniveau
- Minimaal 32 uur per week beschikbaar

Wat mag je van ons verwachten?
- Je wordt onderdeel van ons professionele en gedreven team
- Je werkt in een omgeving waar nieuwe ideeën welkom zijn, kennis gedeeld wordt en we elkaar inspireren
- We bieden een goed salaris, reiskostenvergoeding en gezellige bedrijfsuitjes en lunches
- Het bruto salaris bedraagt rond de € 2.300 - € 2.600 per maand
- Thuiswerken is mogelijk, maar we vinden het ook fijn als je een paar dagen per week fysiek aanwezig bent
- Onze locatie is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer
- Reiskostenvergoeding

Over Capsearch
We zijn een servicepartner voor mkb-adviseurs. We maken het aanvragen van een financiering bij verschillende financiers zo efficiënt en gemakkelijk mogelijk. Ons platform voor mkb-financieringen is de brug tussen vraag en aanbod. Continu analyseren we het financieringsproces en kijken waar technologie kan helpen om dit proces te verbeteren of te versnellen. Door het toepassen van technologische oplossingen kunnen we bijvoorbeeld invoertaken van gegevens en de uitwisseling van informatie sterk versnellen. Onze kracht zit in de combinatie van kennis van de financieringsmarkt en het slim digitaliseren van processen.

Beschik je over heel veel of enkele jaren ervaring en ben je geïnteresseerd? In beide situaties vragen we je contact met ons op te nemen. Bel direct met Arjan Buis van Capsearch: 06-515 028 93. Hij vertelt je graag meer over wat we voor je kunnen betekenen.