Versterk als hypotheekadviseur je commerciële positie

Samen helpen we jouw klant verder

Begeleid je ondernemers privé en wil je ook adviseren over mogelijkheden voor financiering voor een bedrijf? Ondernemers vragen steeds vaker aan hun vertrouwde adviseur om een advies. Als adviseur ben je een belangrijke spil in het web. Met advisory services ondersteunen specialisten je in jouw advieswerk en versterk je je commerciële positie. Je hebt toegang tot een groot netwerk van mkb-financiers. We werken samen met banken, lease- en factormaatschappijen en crowdfunds. Maar ook met nieuwe spelers op de financieringsmarkt. Het vergroot jouw kans op het vinden van een passende financiering.

Meer over ons netwerk

Servicepartner voor advieskantoren

Mis je de kennis, ervaring of tijd om ook advies te geven over bedrijfs- en vastgoedfinanciering? Ook dan kun je een ondernemer verder helpen bij het vinden van een financiering. Bijvoorbeeld voor een bedrijfspand, commercieel vastgoed of werkkapitaal. Specialisten van advisory services ontzorgen jou en ondernemer. Je ervaart dat we op een efficiënte en effectieve manier voor je aan de slag gaan. De combinatie van onze persoonlijke aanpak en innovatieve software maakt dat mogelijk. Bekijk ook onze infographic.

Meer over advisory services

Klantervaring

Bennie Morsinkhof, Otten & Flim

“Een financier krijgt de juiste informatie, mijn relaties maken sneller kans op een goede match en zelf houd ik meer tijd over voor klantcontact. Daardoor verbetert mijn zakelijke advies. De specialisten van Capsearch denken overigens, als dat nodig is, ook met mij mee over een goed advies voor mijn klanten"

Lees hier meer

Een selectie van onze klanten