Support

Persoonlijk contact: heel gewoon

Onze support is handig als je start als mkb-adviseur of als je niet elke week een financieringsaanvraag doet. Ook persoonlijk contact met ons is vanzelfsprekend. Er gaan namelijk niets boven contact van mens tot mens. Je kan onze specialisten bereiken via de telefoon of de chat met vragen over software, vakinhoudelijk of over acquisitie.

Voorbespreekservice: toegang tot specialisten

Bedrijfsfinanciering is onze core business. Wij denken graag met je mee over goed advies richting jouw klanten. Financierbaarheid, ideale financieringsstructuur of passende geldverstrekkers, we zijn er in thuis. Momenteel zijn er meer dan 50 financiers aangesloten. Door onze unieke positie als platform hebben wij actuele kennis van de markt. Deze kennis delen we graag met jou. Zo kun je in onze Voorbespreekservice de mogelijkheden en haalbaarheid van het aantrekken van een financiering voorbespreken voordat je een aanvraag doet.

Marketing: praktische ondersteuning

Je kunt ons raadplegen over manieren om de kennis over de dienstverlening op het gebied van bedrijfsfinanciering bij jouw klanten en prospects te verbeteren. Onze handige Leadgenerator helpt je hierbij. Ook geven we je ondersteuning bij het maken van bijvoorbeeld artikelen voor een nieuwsbrief, een mailing of een flyer.

Kennismaken

Nieuwsgierig hoe Capsearch werkt? We vertellen je er graag in een online demo meer over. In 30 minuten weet je hoe het maken van een financieringsaanvraag veel sneller kan en hoe je eenvoudig leads genereert. Plan hier je online afspraak in. 

Vragen?

Voor vragen neem gerust contact met ons op. Een online presentatie geven we ook graag.